Fisioteràpia en geriatria

Els tractaments de fisioteràpia en l’àmbit de la geriatría s’está convertint en una eina imprescindible per al manteniment de les capacitats físiques de la nostra gent gran.

Desde fisiogranollers volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a mantener i potenciar l’autonomía de les persones més grans, perqué puguin continuar realizar les seves activitats diàries amb la major solvència possible.

Tant és així, que dispossem del servei d’atenció a la geriatría, on realitzem una tasca preventiva, mitjançant exercicis i consells domiciliàris, apliquem tènciques per reduïr el dolor i potenciem el servei de fisioteràpia a casa, amb el qual envíem un fisioterapeuta al seu domicili perque no s’hagi de desplaçar a la consulta.

En aquestes sessions de fisioteràpia, fem una valoració inicial de l’estat del pacient.

Marquem uns objectius clars i realistes.

Programem una rutina d’exercicis perque el tractament de fisioteràpia sigui efectiu.

Supervisem la correcta execució de cada exercici.

Aconsellem pautes d’higiene postural, tant pel pacient com per al seu entorn a casa.

Apilquem totes les mesures i tècniques  en fisioteràpia per reduïr al màxim el possible dolor o inflamació que pugui existir com a conseqüència d’alguna patología associada.

Si esteu interessats en aquests servei o necessiteu més información, podeu contactar amb nosaltres a través de info@fisiogranollers.com o mitjançant whatsApp o trucada telefónica.